27 April 2016

byMALOO

ASSALAMUALAIKUM...


Hi blogger...

byMALOO dah dilancarkan 2hari lepas dan sekarang tengah buat pre-order untuk pakaian kanak-kanak. Excited kan? rasa seronok sangat boleh buat baju budak-budak ni. Sambil jahit-jahit baju ni terbayang budak-budak comel pakai..awww so cute..!!

Untuk mama,kakak,mak sedara yang nak tengok si comel princess tu nampak double comel cepat-cepat tempah Peplum Zara ni.

Nadia sangat-sangat berharap semua boleh bantu like&follow  page dan IG  byMALOO  ni.Sungguh. tak mudah nak kenalkan yang baru. tambah-tambah orangnya macam Nadia,selalu sangat cepat giveup, macam mana nak berjaya kan!!...

Bagi yang ada tips2 bernas untuk kekal istiqomah ni mohon kongsi-kongsi sedikit ya...^_^.. Almaklumlah budak baru nak belajar.

Kalau ada yang nak bagi comment kat baju Peplum  Zara ni dialukan sangat-sangat..

terima kasih banyak..

SEMANIS-MANIS MADU,
MANIS LAGI AWAK  KALAU PAKAI PEPLUM ZARA..
CHIA CHIA CHIA


Like my page byMALOO
https://www.facebook.com/bymaloo/

Follow my IG @bymaloo
https://www.instagram.com/bymaloo/

 

Post a Comment